Julio Iglesias mai are un fiu în vârstă de 40 de ani

Julio Iglesias mai are un fiu în vârstă de 40 de ani

O analiză ADN a demonstrat că interpretul spaniol Julio Iglesias are un fiu în vârstă de 40 de ani, în Valencia.

Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias are un fiu, în Valencia, în vârstă de 40 de ani.

Se pare că este vorba despre un bărbat, pe nume Javier, care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, încercare ce a eşuat din cauza deficienţelor procedurale.

Mama lui a avut o relaţie cu interpretul spaniol, în urma căreia a rămas însărcinată şi, după mulţi ani, bărbatul a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Analiza ADN a fost realizată în Miami şi rezultatul ei va fi anexat procesului.

María Edite Santos, mama lui Javier, a spus în 1992 că fiul ei a fost conceput pe 19 iulie 1975 în Sant Feliú de Guíxols (Girona) şi s-a născut în aprilie, anul următor. María Edite Santos susţine că a avut o relaţie cu Julio Iglesias pe vremea când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler.

Astfel, Julio Iglesias are oficial 9 copii. Cu Isabel Preysler are trei copii Chabeli, Julio José şi Enrique, iar cu actuala lui soţie, Miranda Rijnsburger, are cinci: Miguel Alejandro, Rodrigo, Victoria, Cristina şi Guillermo.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *