Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue, la Paris, unde se află pentru săptămîna haute couture..
La prezentarea Dior de luni Celine Dion a stat între redactorul şef al Vogue, Anna Wintour, şi directorul creativ din domeniul digital, Sally Singer.

Vogue va publica un material intitulat “Celine Takes Couture”, în care cîntăreaţa în vîrstă de 49 de ani vorbeşte despre creaţiile vestimentare pe care le poartă în timpul turneelor.
“Iată un fapt gol-goluţ la care să vă gîndiţi în timp ce Celine Dion se schimbă între două concerte: în ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas şi în actualul mini-turneu din Europa). Ea cîntă cel puţin două ore pe noapte, cinci sau şase nopţi pe săptămînă, dansînd şi făcînd reverenţe, în general gesticulînd fără întrerupere, în creaţii delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau pe un covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace… sunt numai cîteva nume de pe listă”, a scris Vogue pe Instagram.

Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Cîntăreaţa şi-a început mini-turneul în Europa la Copenhaga, Danemarca, în luna iunie. Turneul care se va încheia pe 5 august cu un concert la Glasow, în Scoţia promovează cel mai recent album al ei, un album în limba franceză numit “Encore un soir”.

 

 

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *