Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue, la Paris, unde se află pentru săptămîna haute couture..
La prezentarea Dior de luni Celine Dion a stat ├«ntre redactorul ┼čef al Vogue, Anna Wintour, ┼či directorul creativ din domeniul digital, Sally Singer.

Vogue va publica un material intitulat “Celine Takes Couture”, ├«n care c├«nt─ârea┼úa ├«n v├«rst─â de 49 de ani vorbe┼čte despre crea┼úiile vestimentare pe care le poart─â ├«n timpul turneelor.
“Iat─â un fapt gol-golu┼ú la care s─â v─â g├«ndi┼úi ├«n timp ce Celine Dion se schimb─â ├«ntre dou─â concerte: ├«n ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas ┼či ├«n actualul mini-turneu din Europa). Ea c├«nt─â cel pu┼úin dou─â ore pe noapte, cinci sau ┼čase nop┼úi pe s─âpt─âm├«n─â, dans├«nd ┼či f─âc├«nd reveren┼úe, ├«n general gesticul├«nd f─âr─â ├«ntrerupere, ├«n crea┼úii delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau pe un covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace… sunt numai c├«teva nume de pe list─â”, a scris Vogue pe Instagram.

Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

C├«nt─ârea┼úa ┼či-a ├«nceput mini-turneul ├«n Europa la Copenhaga, Danemarca, ├«n luna iunie. Turneul care se va ├«ncheia pe 5 august cu un concert la Glasow, ├«n Sco┼úia promoveaz─â cel mai recent album al ei, un album ├«n limba francez─â numit “Encore un soir”.

 

 

, , ,

Navigare în articol

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *