Jon Bon Jovi face vin rosé în sudul Franţei

Jon Bon Jovi face vin rosé în sudul Franţei
Jon Bon Jovi face vin rosé în sudul Franţei

Cine şi l-ar fi imaginat pe Jon Bon Jovi culegînd de zor via. La 56 de ani, starul şi-a găsit o nouă pasiune – cultivarea viţei de vie şi obţinerea vinului. Rockerul s-a pus pe treabă şi a cules via din podgoria pe care o deţine în sudul Franţei, şi unde face un vin rosé cu care vrea să cucerească piaţa. Împreună cu fiul său, Jesse, în vîrstă de 23 de ani, Bon Jovi s-a relaxat bucurîndu-se de aerul curat, de pămîntul roditor şi de strugurii care vor da un vin ce promite mult. Cei doi speră să dea lovitura cu vinul lor rosé Hampton Water, o marcă lansată la începutul acestui an. Bon Jovi se bazează pe priceperea expertului francez Gerard Bertrand, cu care s-a asociat.
Ideea i-a venit starului în timp ce îşi petrecea vacanţa cu familia în Hamptons (New York) şi savura un pahar de vin, numit Hampton. După ce a călătorit în sudul Franţei şi a testat mai multe vinuri rosé, rockerul l-a descoperit pe Gerard Bertand, cu care şi-a dat seama că are multe lucruri în comun. “Am descoperit că împărtăşim aceeaşi dragoste pentru familie, mîncare, prieteni şi, bineînţeles, un vin bun şi muzică grozavă”, a declarat Bon Jovi.
După înfiinţarea mărcii, Jon şi Jesse au discutat cu cei mai importanţi chefi din Olanda şi au făcut un turneu european, căutînd pieţe de desfacere pentru Hampton Water şi semnînd contracte. Potrivit ziarului britanic Daily Mail, vinul lui Bon Jovi a stîrnit interes, iar la începutul anului viitor va ajunge în Australia, Japonia, Olanda, Belgia, Marea Britanie şi Germania.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *