Christina Aguilera își dorește o colaborare cu Britney Spears

Christina Aguilera își dorește o colaborare cu Britney Spears
Christina Aguilera își dorește o colaborare cu Britney Spears

Christina Aguilera urmează să plece în turneu pentru prima dată după aproape un deceniu. Vedeta a fost invitată recent în emisiunea lui Jimmy Kimmel, în cadrul căreia a lansat ideea de a colabora cu Britney Spears.

„Cînd mi-am început cariera a fost destul de evident că eu şi Britney eram… Britney-Christina erau considerate rivale. Dacă am fi avut social media la acea vreme, probabil că am fi făcut o melodie împreună şi i-am fi uimit pe toţi”, a spus artista. Când Jimmy Kimmel i-a atras atenţia că ar fi destul de tîrziu pentru o colaborare Aguilera-Spears, diva pop a precizat: „Probabil că nu este prea tîrziu pentru asta”.

Spre încîntarea fanilor de pretutindeni, Christina a continuat prin a spune „Hey, sînt dispusă să fac asta, dacă echipa ei este de acord”. În cadrul aceleiaşi emisiuni, Aguilera a mărturisit că şi-ar fi dorit să fie martoră la cearta dintre Cardi B şi Nicki Minaj, care s-a întîmplat luna trecută, exact în timp ce ea era pe scenă.

„Am auzit că a fost o ceartă. La început, am înţeles că a fost în timpul piesei mele `Fighter`, care se potriveşte atît de bine. Mă gîndeam „Oh, doamne, este genial”, se amuză Christina, precizînd mai tîrziu că momentul s-a întîmplat, de fapt, în timpul melodiei `Genie in a Bottle`.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *