Irina Rimes: Eu sunt simplă, mă îmbrac aşa cum simt eu

Irina Rimes: Eu sunt simplă, mă îmbrac aşa cum simt eu
Irina Rimes: Eu sunt simplă, mă îmbrac aşa cum simt eu

Irina Rimes, născută peste Prut, pune preţ pe naturaleţe şi pe comoditate. La 27 de ani, Irina Rimes se poate lăuda cu o ascensiune rapidă şi că a dat lovitura în topurile româneşti. A reuşit asta exclusiv graţie muncii sale. Şi nu prin aspectul de femeie fatală. Miniona jurat-antrenor de la „Vocea României” pune preţ pe naturaleţe, nu exagerează nici cu machiajul şi nici hainele nu şi le alege ca să iasă în evidenţă.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund şi sîni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac aşa fit, ci aşa cum simt eu. Am nişte oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sînt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, cînd se uită în oglindă, nu cînd arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aş mîndri cu asta, dacă aş avea. Dar eu sînt decentă”, a declarat Irina Rimes pentru Libertatea.

Artista, care s-a căsătorit la 22 de ani şi a trecut apoi printr-un divorţ, se poate lăuda că este naturală sută la sută, dar nu exclude ca, pe viitor, dacă va fi cazul, să-şi facă o operaţie estetică.

„Cînd o să treacă vîrsta şi o să se mai lase unele lucruri, poate da, iau în calcul şi o operaţie estetică. Nu sînt împotriva lor, dar nu sînt nici pentru ele, ci pentru a te simţi confortabil în corpul tău, tunat sau netunat, cum ar fi”, a mai spus aceasta.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *