Încă o promisiune PSD onorată

Din data de 1 septembrie, pensiile a 5 milioane de români cresc cu 15%, mai precis punctul de pensie se majorează de la 1100 la 1265, urmând ca din 2020 sa crească la 1775.
Altfel spus, în mandatul PSD pensiile se dublează. Ceea ce toți opozanții trâmbițau că e imposibil, PSD a făcut posibil. Cei ce nu obosesc să critice de dimineață până seara sunt tocmai aceia care, vă amintiți (?) au tăiat fără vreun regret pensiile. Au intrat în istorie! Din păcate cu o măsură nepermisă față de pensionarii acestei țări.
Este nu numai dreptul pensionarilor, ci este mai întâi de toate obligația noastră să asigurăm o viață decentă și liniștită părinților noștri, bunicilor și tuturor acelora care cu trudă de decenii au construit România de azi.
Poate dacă, fiecare am învăța și asculta din înțelepciunea vârstnicilor acestei țări, poate atunci bătălia pentru România am duce-o altfel. Respectând toate valorile pe care alții înaintea noastră le-au câștigat cu multe sacrificii.
PSD le spune așadar tuturor pensionarilor acestei tări: “Nouă ne pasă!” Vom continua și nu vom precupeți niciun efort, să facem tot ce stă în puterea noastră pentru România!!!!

Președinte PSD Călărași
Iulian IACOMI

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *