Corina Chiriac dezamăgită în dragoste

Corina Chiriac este adorată pe scenă de 49 de ani. Va împlini pe 26 octombrie 70 de ani, însă vârsta este doar o simplă combinaţie e cifre pentru ea. Tonică şi realistă, ea este acceaşi Corina care a cucerit publicul acum 49 de ani.Corina Chiriac se consideră o femeie de 7+, pe o scară de la 1 la 10 şi „o simplă muiere româncă, nici mai bună, nici mai rea”. „Astăzi, «la vârsta mea», mă relaxez mult mai bine singură, cu emisiunile mele de investigaţii criminalistice, cu serialele poliţiste bune sau cu documentarele de la BBC. Sau cu o tacla între gagici la un păhărel de şampanie, chiar dacă asta presupune un taxi la dus şi unul la întors”, spune Corina Chiriac. „Oricum, nu mai ridic vocea ca la prima tinereţe… am mai «răguşit» cu vârsta”, a mai spus interpreta de muzică uşoară pentru femeide10. 

Corina Chiriac a fost dezamăgită în dragoste

Corina Chiriac a avut parte de iubiri pătimaşe, dar şi de dezamăgiri răsunătoare. Din ambele situaţii, solista a ieşit în stilul propriu. „Am dispărut elegant, fără explicaţii supărătoare, fără să spun ceva ce aş fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a minţit că mă iubeşte doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, «Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?». Poate ziceam «Da», că aveam şansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice «Vai, ce te-am iubit!»”, mărturiseşte Corina. 

A fost căsătorită o singură dată

A trăit o frumoasă poveste de dragoste în tinereţe cu Ovidiu Lipan Ţăndărică, dar relaţia lor a fost mediatizată abia în anii ‘90. Peste ani, Ţăndărică spunea că îi pare rău că nu a cerut-o de soţie pe Corina. Tot în anii tinereţii, artista s-a iubit cu un artist de talie internaţională, celebrul Karel Gott, acum în vârstă de 80 de ani, adorat la vremea respectivă în toată Europa. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp cei doi formau un cuplu. Şi cu el a fost la un pas de căsătorie, însă nu a fost să fie. A ajuns totuşi în faţa altarului mult mai târziu, în SUA, în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, omul de afaceri Virgil Anastasiu, care a murit recent, pe 22 iulie. Mariajul a durat însă numai patru ani, cei doi divorţând în 1997. 

I-ar plăcea să trăiască în Argentina

Născută şi crescută în Bucureşti, Corina Chiriac este nostalgică după Capitala din vremea copilăriei şi adolescenţei sale. „Mi-ar plăcea să trăiesc acum în Buenos Aires, Argentina. Departe de Europa dezlănţuită, climă superbă, mâncare minunată, muzică nemuritoare, toate fructele lumii, mai ales oamenii extrem de civilizaţi, de calzi şi amabili, femeile cochete, bărbaţii fac o curte decentă doamnelor… Aşa era România anilor 1965, când eu eram domnişoară… O altă lume, pe la noi de mult apusă! Îmi doresc să îmbătrânesc decent, înconjurată de fani şi de prieteni şi să mai am încă putere de muncă şi de ce nu… de cântat“, a spus vedeta.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *