Horia Brenciu sau Ştefan Bănică Jr. ?

Horia Brenciu sau Ştefan Bănică Jr. ?

Ştefan Bănică Jr. este pe cale s-o pensioneze pe ”Veta” din cauza lui Brenciu! La primul concert de Crăciun din cariera sa, la Sala Palatului, fostul antrenor de la Vocea României se dovedeşte recordman la vînzări de bilete.

„Mă calci pe nervi” este piesa din repertoriul său pe care i-o dedică mai nou Ştefan Bănică Jr. lui Horia Brenciu. Acesta vrea să atace recordurile solistului înnebunit după rock ’n’ roll şi monopolul acestuia în materie de spectacole dedicate Crăciunului. Pentru prima oară în caiera sa, Brenciu va cînta în decembrie, la Sala Palatului, locul unde Bănică Jr. a făcut istorie ca recordman la vînzări de bilete, în ultimii 14 ani. Şi semnele arată că va fi un spectacol de succes.

Intrarea lui Brenciu în această cursă a orgoliilor s-a dovedit spectaculoasă, căci, pînă în acest moment, la casa de bilete a Sălii Palatului, Brenciu este lider incontestabil la vînzări de bilete, iar organizatorii evenimentului de pe 9 decembrie se gîndesc la programarea unui nou show, tot în luna Crăciunului. Lună cînd Bănică a anunţat deja două spectacole, pe 15, respectiv 16 decembrie a.c. Între foştii juraţi de la X-Factor, Ştefan Bănică Jr. şi Horia Brenciu se dă o luptă ascunsă pe săli de spectacole şi spectatori, care durează de ani buni. Anual, ambii artişti îşi fac turneele în aceeaşi perioadă şi, mai nou, pentru prima oară, se bat şi pe zilele dinaintea Crăciunului, la Sala Palatului.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *