Fabio a lansat o piesă pentru mama pierdută acum 10 ani

Nu a avut o viață ușoară, dar a reușit să treacă peste greutăți. Fabio Niță revine în muzică datorită unei piese sensibile, pe care a lansat-o special pentru mama pierdută acum 10 ani. Femeia avea doar 49 de ani și s-a stins din cauza unei boli la plămâni.

În luna dedicată femeilor, Fabio a lansat o melodie pentru cea care i-a dat viață, dar pe care a pierdut-o prea devreme. Melodia “Mama”, o colaborare cu Magic Juice, reprezintă “imnul” lui pentru cea mai importantă persoană, a cărei lipsă o simte cel mai acut în 1 și 8 martie, atunci când nu mai are cui să-i dea un buchet de flori și să-i spună “sărut mâna, mamă”.

https://youtu.be/tTb5WX_xzpg

Fabio a avut o copilărie îngrozitoare

Cântăreţul nu poate uita zilele sinistre din perioada în care avea doar 4 ani, iar concubinul mamei sale îl obliga să meargă, în fiecare weekend, la cerşit prin cimitire.

„Mă gândeam, cu groază, că se face sâmbătă şi duminică, iar tata ne va trimite, pe mine şi pe sora mea, să cerem de pomană lângă morminte. În fiecare weekend, ne obliga să ne ducem la cimitir şi să cerşim la pomeni sau la oamenii care treceau pe acolo. Ce mâncare primeam de la parastase, aduceam acasă şi tata o mânca el. Lua doar ce era mai bun, carne, colivă, ouă sau cozonac. Resturile ni le dădea nouă. Eram doar un copilaş speriat, şi trebuia să stau în cimitir să cer mâncare oamenilor care veneau la morminte”, a povestit Fabio, în urmă cu cinci ani, scrie click.ro

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *