Elvis Presley trăiește? |

Elvis Presley trăiește?

La 40 de ani după moartea regelui rock-n roll-ului, mitul potrivit căruia acesta nu ar fi decedat de fapt a început să circule din nou, după ce pe internet tot mai mulţi internauţi postează imagini şi filmuleţe cu un bărbat de 81 de ani, despre care spun că ar fi Elvis Presley, scrie Daily Express. De la anunţarea morţii lui Elvis Presley pe 16 august 1977, pe cînd avea 42 de ani, au existat nenumărate teorii că el şi-a falsificat propria moarte. Cauza oficială a morţii nu a fost niciodată făcută publică, dar se crede că a fost vorba de o supradoză de medicamente eliberate pe bază de prescripţie medicală. De-a lungul anilor au existat zeci de presupuse viziuni şi imagini care au apărut – multe dintre ele arătau ca nişte imagini ale unora dintre numeroşii impersonatori ai Elvisului de pe tot globul. Mai recent, aten?ia s-a îndreptat, însă, către un bărbat cu părul alb, care lucra la Graceland, fosta reşedinţă a lui Elvis din Memphis, Tennessee. Filmările cu bărbatul, înregistrate în luna iunie a anului trecut, pe proprietatea de 13.8 hectare, care acum găzduieşte un muzeu, au fost postate pe YouTube. Într-o descriere a unui astfel de videoclip, unde suspectatul Elvis ţine două degete spre aparatul de filmat, canalul YouTube The Shadow a spus:

Elvis Presley trăiește?

„Acordaţi o atenţie deosebită momentului în care se îndreaptă spre cameră. Nu cred ca s-a aşteptat să ne uităm. Sau poate a profitat de ocazie pentru că de obicei nu se apropie atît de multe de cameră”, se comentează în descrierea videoului. Autorii clipului spun că cele două degete pe care le arată bărbatul sînt un V care indică faptul că trăieşte. În ciuda faptului că a fost aflată identitatea bărbatului „misterios“, fanii refuză să accepte şi susţin în continuare că este Elvis. „Părerea noastră personală este că e el. Cînd te uiţi la mersul şi la felul în care îşi mişcă braţele lungi, este 100% el”, spun autorii înregistrării.
Elvis şi-a rupt un deget de la mîna dreaptă, la vîrsta de 25 de ani, ceea ce a lăsat o schimbare notabilă la membrul său, iar realizatorii videoului spun: „Am încercat să ne uităm la mîna dreaptă pentru a vedea degetul roz, dar a păstrat trei degete îndoite ca să-l ascundă“.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *