Elvis Presley ştia că drogurile îl vor ucide |

Elvis Presley ştia că drogurile îl vor ucide

Priscilla Presley a declarat într-un interviu că Elvis Presley era conştient de riscurile la care se expune consumînd droguri şi că nimeni nu îi putea spune muzicianului ce să facă, scrie NME.

În vîrstă de 72 de ani, Priscilla Presley a făcut mai multe declaraţii într-un interviu care va fi folosit pentru un documentar ce urmează să fie lansat. Ea susţine că Elvis „ştia ce face” înainte de a muri la vîrsta de 42 de ani, în urma unui atac de cord relaţionat cu consumul de droguri.
„Oamenii spun de ce nu a făcut nimeni nimic? Ei bine, asta nu este adevărat. Oamenii apropiaţi au făcut, dar nu îi puteai spune lui Elvis Presley ce să facă. Adică ai fi plecat de acolo imediat. Ar fi încercat, dar nu aveau şanse”. Declaraţiile făcute de Priscilla Presley, care a fost căsătorită cu Elvis între anii 1967 – 1973, vin după cîteva luni de la apariţia unor însemnări ale starului din care reiese că el se lupta cu depresia. În decembrie 2017, două bilete scrise de Elvis către prietenul şi managerul de turneu al său, Joe Esposito, au fost dezvăluite. „M-am săturat de viaţa mea”, scrie în unul dintre ele. Rick Stanley, frate vitreg al lui Elvis Presley, susţine că scrisul pare să fie al artistului, iar, în ceea ce îl priveşte, crede că Elvis se gîndea la sinucidere.
Elvis Aaron Presley, născut pe 8 ianuarie 1935, a fost cîntăreţ şi actor american, considerat unul dintre cei mai importanţi artişti ai secolului 20. Supranumit „Regele rock and roll“, Elvis Presley a inclus în piesele sale influenţe country şi rhythm & blues, iar albumele lui au fost vîndute în peste 600 de milioane de copii pe plan mondial.
A jucat în peste 30 de filme şi a cîştigat numeroase trofee, inclusiv trei premii Grammy. A susţinut ultimul concert pe 25 iunie 1977. A murit pe 16 august 1977, în Memphis, Tennessee.
, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *