Dua Lipa, cea mai tânără cântăreaţă cu peste un miliard de vizualizări pe YouTube (video) |

Dua Lipa, cea mai tânără cântăreaţă cu peste un miliard de vizualizări pe YouTube

Dua Lipa a devenit cea mai tânără cântăreaţă al cărei hit a depăşit un miliard de vizualizări pe platforma online YouTube, informează contactmusic.com. Cântecul „New Rules“ a devenit al 100-lea clip muzical din istorie care depăşeşte un miliard de vizualizări.

Piesa, al şaselea single de pe albumul de debut intitulat „Dua Lipa“, a depăşit pragul de un miliard de vizualizări miercuri dimineaţă.

Cântăreaţa în vîrstă de 22 de ani, născută la Londra, din părinţi albanezi, a anunţat această realizare pe platforma Instagram, unde a publicat şi o fotografie cu ea de cînd era bebeluş. Lansat în iunie 2017 şi devenit lider de clasament la mijlocul lunii august a aceluiaşi an, „New Rules“ a fost vîndut în Marea Britanie în 1,25 de milioane de copii, potrivit Official Charts Company.

Luna trecută, Dua Lipa a devenit şi cântăreaţa cu cele mai multe nominalizări la o ediţie Brit Awards, premiile industriei muzicale britanice. Astfel, Dua Lipa a obţinut cinci nominalizări, în categoriile „cea mai bună cîntăreaţă britanică“, „cel mai bun videoclip al unui artist britanic“, „cel mai bun debut britanic“, „cel mai bun single britanic“ şi „cel mai bun album britanic“.

Gala Brit Awards va avea loc la O2 Arena din Londra, pe 21 februarie. În septembrie 2017, Dua Lipa a cântat în turneul nord-american al celebrului artist Bruno Mars, „24K Magic World Tour“, şi i se va alătura din nou acestuia în seria de concerte programate în Australia şi Noua Zeelandă în această lună.

 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *