Armand Assante reprezintă România la The Philip K. Dick Film Festival |

Armand Assante reprezintă România la The Philip K. Dick Film Festival

Producţia The Wanderers, Vînătorul de spirite – un thriller supernatural cu Armand Assante, Lior Ashkenazi, Raluca Aprodu şi Răzvan Vasilescu este prezentată în America, într-un parcurs de festivaluri care începe la New York la The Philip K. Dick Film Festival.

Specializat în filme ştiinţifico-fantastice, The Philip K. Dick Film Festival prezintă filmul publicului american, într-o proiecţie la care participă Armand Assante, regizorul Dragoş Buliga, dar şi o parte din echipa de producţie. Filmul a cîştigat deja două premii „Best feature” la festivalurile de gen Dracula Film Festival, Braşov şi Unreal Film Festival, Memphis, US, şi face parte din selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey şi Glasgow Film Festival, Scoţia.

Filmul este regizat de Dragoş Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe. Filmul va avea premiera de gală în România în aprilie printr-o proiecţie la care va participa întreaga distribuţie, dar care va fi deschisă şi publicului larg.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *