Deea și Dinu Maxer “cazați temporar” pe litoral, vor fi prezenți la Zilele Comunei Borcea

Deea și Dinu Maver "cazați temporar" pe litoral, vor fi prezenți la Zilele Comunei Borcea
Deea și Dinu Maxer “cazați temporar” pe litoral, vor fi prezenți la Zilele Comunei Borcea

Deea Maxer se bucură de o vacanță prelungită la mare, pe litoralul românesc, acolo unde împreună cu soțul ei și băiețelul lor îi încântă pe turiștii prezenți, cu concerte și show-uri de dans. Invitată în cadrul unei emisiuni Deea a mărturisit faptul că de ceva vreme a decis să țină o dietă destul de strictă, din cauza faptului că fiind la mare și afișându-se mereu în costum de baie, Dinu, soțul ei, i-a reproșat că s-a îngrășat. De asemenea, vedeta a susținut că a primit și câteva mesaje venite din partea admiratorilor ei, care o întrebau dacă nu cumva este însărcinată.

Astfel, după bănuielile nefondate ale fanilor ei, care nu puteau decât să sugereze faptul că s-a îngrășat, și după reproșurile lui Dinu, care o ironiza spunându-i că s-a „pufoșit”, Deea a decis să se apuce să dea jos kilogramele nedorite.

Iată dieta care a ajutat-o pe Deea să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat!

„Am slăbit 6 kilograme. Nu mănânc decât un shake proteic cu lapte de migdale dimineața. Prânzul constă într-o supă și o salată și pepene seara, dacă mai apuc și dansez în fiecare seară. Am vrut să slăbesc, pentru că am un soț care îmi spunea că m-am pufoșit, ăsta era reproșul lui. Am primit și întrebări de la fani dacă sunt însărcinată. Am încercat să îmi ascund vergeturile de pe burtă în timpul show-urilor, dar am zis că nu e cazul, pentru că toată lumea știe că sunt mămică”, a declarat Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer vor fi prezenți la Zilele Comunei Borcea (18-19 august a.c.) atât ca interpreți dar și prezentatori.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *