Connect-R și Misha divorțează. Citește mesajul cântărețului

Connect-R și Misha divorțează
Connect-R și Misha divorțează

După o nuntă intens mediatizată și după ce au devenit părinții unei fetițe, Connect-R și Misha divorțează. Cântărețul nu a oferit foarte multe detalii despre motivele care au dus la despărțire, însă a mărturisit că deși au continuat să se afișeze împreună, separarea lor s-a produs în urmă cu 1 an și 3 săptămâni.

Considerați de mulți unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, Connect-R și Misha au decis să meargă pe drumuri separate. Cântărețul a vrut să dea chiar el vestea despărțirii, explicând totul prin intermediul unui mesaj postat pe contul de socializare.

“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Misha.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *