“Corul Camerata Danubii”, al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, va participa la cea de-a XI a ediție a Festivalului “Lumină din lumină”


Notice: Undefined variable: post in /home/stilfmra/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 876

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/stilfmra/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 876

În data de 30 mai 2021, la invitația oficialităților din orașul Giurgiu, “Corul Camerata Danubii”, al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, va participa la cea de-a XI a ediție a Festivalului național interconfesional de muzică corală religioasă cu participare internațională “Lumină din lumină”.

Evenimentul este organizat de către Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Giurgiu în colaborare cu Centrul Cultural “Ion Vinea” din Giurgiu.

Repertoriul prezentat de către “Camerata Danubii” va cuprinde lucrări de factură religioasă din creația românească și universală. Deschiderea festivalului va avea loc în sala mare a Teatrului “Tudor Vianu”, cu începere de la ora 17:00.

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *