Clint Eastwood, 92 de ani, pregăteşte ultimul lungmetraj, la Warner Bros

Legendarul actor şi regizor american Clint Eastwood, 92 de ani, pregăteşte ultimul lungmetraj, la Warner Bros., potrivit informaţiilor de pe site-ul de specialitate Discussing Film.

Thrillerul, intitulat „Juror #2”, este al patruzecilea regizat din 1971. Filmul urmăreşte povestea unui jurat într-un proces de crimă, el descoperind că s-ar putea să-i fi provocat moartea victimei şi se confruntă cu dilema lui. 

Nu a fost anunţată nicio dată pentru începerea filmărilor iar distribuţia rămâne necunoscută. Dar Clint Eastwood este cunoscut pentru filmări rapide. Prin urmare, acest lucru ar putea fi terminat până la sfârşitul anului dacă îl va filma în săptămânile următoare.

În septembrie 2021, Clint Eastwood a spus că nu vrea să se pensioneze imediat. „Încă mă gândesc la următorul meu proiect”, a spus el într-un interviu acordat site-ului Parade.

Clint Eastwood a lansat „Cry Macho” în 2021, care a marcat revenirea lui ca actor, la trei ani după „The Mule” (2018). Întârziat din cauza pandemiei de Covid, filmul a fost lansat în cinematografe şi pe platformele de streaming în acelaşi timp, fără a avea succes.

Eastwood a dezvoltat proiecte cu Warner Bros. de peste 50 de ani. De la „Gran Torino” în 2008, Eastwood a rămas alături de Warner Bros. şi a livrat alte 10 filme pentru studio, inclusiv cele nominalizate la Oscar precum „Invictus”, „American Sniper”, „Sully” şi „Richard Jewell”.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *