Cerbul de Aur-Brașov/ Gigliola Cinquetti din nou pe scena festivalului

Gigliola Cinquetti din nou pe scena festivalului. Premiantii primei editii "Cerbul de Aur"
Gigliola Cinquetti din nou pe scena festivalului. Premiantii primei editii “Cerbul de Aur”

Britanicul James Blunt, cunoscut pentru hit-urile „Goodbye, my lover“, „You’re beautiful“ şi „Tris is the life“, scoţianca Amy Macdonald şi violonistul cu origini ucrainiene Edvin Marton ţin capul de afiş al concertelor la cea de a 50-a ediţie a festivalului „Cerbul de Aur“. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca însă şi artişti care s-au remarcat la diferite ediţii ale Eurovision-ului, printre care Gigliola Cinquetti, cîştigătoarea marelui trofeu în 1964 şi cipriota Eleni Foureira, ocupanta locului secund în 2018.
În acest moment, biletele pentru această ediţie sînt, în funcţie de zonă, 50 de lei/ seară, la Categoria a III-a, 110 lei la Categoria a II-a, 150 de lei la categoria I şi 190 de lei la categoria VIP. La Club Cerbul de Aur, biletul pe seară este 210 lei. Abonamentul pentru întreg festivalul, inclusiv pentru Gala centenară, porneşte de la 180 de lei la Categoria a III-a şi ajunge pînă la 410 la Categoria VIP şi 510 lei la Club Cerbul de Aur.

Show România Centenar, în închiderea festivalului
În anul Centenarului României şi semicentenarului festivalului, Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi recitaluri ale invitaţilor speciali. Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.
Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România şi, în mod tradiţional, la Braşov. De-a lungul anilor, festivalul a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *