Celine Dion are peste 10.000 de perechi de pantofi

Cântăreaţa a ajuns să aibă în garderobă 10.000 de perechi de pantofi. Într-un episod recent de Carpool Karaoke, James Corden a invitat-o pe Celine Dion. Acesta a întrebat-o despre presupusa ei obsesie pentru pantofi. Când artista a refuzat să răspundă direct, Corden i-a amintit acesteia de interviul pe care l-a oferit în 2017 celor de la WWD, în care a spus că garderoba ei adăposteşte peste 10.000 de perechi de pantofi.

„Nu pot renunţa la nimic, pentru că fiecare pereche pe care am cumpărat-o m-a adus unde sunt în această seară”, a zis cântăreaţa pe atunci.

„Fac parte din fiecare pas pe care îl fac, şi simt un ataşament faţă de ei. Puteţi spune că e o nebunie. Păstrez totul, dar cumpăr spaţii mai mari”. Dion a dezvăluit, astfel, în cadrul emisiunii lui Corden, că înainte de a-şi muta colecţia într-un depozit mare din Vegas, ea avea o garderobă numai pentru pantofi în Florida. Acolo, pantofii erau organizaţi în funcţie de culoare şi puteau fi selectaţi cu ajutorul unui buton.

„Erau organizaţi după culori, aşa că apăsam pe alt buton şi apăreau în faţa mea”, a zis ea. Cântăreaţa a mai spus că iubirea ei pentru pantofi a ajutat-o să treacă peste moartea soţului ei, Rene Angelil – de când acesta a murit, colecţia ei a crescut. Însă Corden a ajutat-o pe cântăreaţă să scape de o parte din pantofii pe care aceasta nu îi prea purta. Cum? Plimbându-se cu maşina prin Las Vegas, aceştia opreau trecătorii, deschideau geamul şi le ofereau câte o pereche de pantofi.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *