Cel mai bine plătit DJ, Paris Hilton vine în România

Cel mai bine plătit DJ, Paris Hilton vine în România

Paris Hilton a fost invitată în România şi va ajunge aici chiar astăzi. Moştenitoarea imperiului Hilton va pune muzică într-un club exclusivist din Capitală. Este ştiut faptul că Paris a devenit peste noapte cel mai bine plătit DJ.

Paris Hilton şi-a transformat pasiunea pentru a petrece în cluburi într-un job plătit extrem de bine. Încă din 2012, vedeta a început să lucreze ca DJ. Deşi are o avere impresionantă, Paris vrea să îşi rotunjească şi mai mult veniturile, astfel că a devenit peste noapte cel mai bine plătit DJ din lume. Nu se ştie exact cît va încasa Paris pentru prestaţia ei, dar se ştie că obişnuieşte să încaseze un milion de dolari pentru o singură noapte în care pune muzică în cluburi. Pînă să înceapă să activeze Paris în această industrie, cel mai bine plătit DJ era Tiesto, care încasa 250.000$ pe noapte.

Legat de sumele pe care le ia pentru activitatea ca DJ, Paris a declarat: „Nu îmi place să mă laud, dar este extraordinar să fii plătit bine pentru ceea ce faci. Mama m-a învăţat că nu este politicos să vorbesc despre bani, dar este adevărat, atît cîştig. Sînt mîndră, am muncit mult“.

Se zvoneşte că cea mai mare sumă pe care Paris a încasat-o în cariera ei de DJ, a fost de 2,7 milioane de dolari. Pentru această sumă, vedeta a pus muzică timp de patru ore în Clubul Amnezia din Ibiza. Paris Hilton va ajunge la Bucureşti cu un avion privat.

Vedeta este cunoscută pentru stilul opulent, pentru petrecerile private pe care le organizează, dar şi pentru colecţia de bijuterii, haine şi pantofi pe care o deţine.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *