Călărășenii vor vota pentru Viorica Dăncilă (CE)

Astăzi am avut o zi intensă de dialog cu cei care își doresc să aleagă un președinte care să se implice în următorii cinci ani în a face România mai bună, mai performantă economic, un președinte care să țină la români și care să nu divizeze națiunea după preferințele electorale. Am discutat cu călărășenii din cartierul Măgureni, străzile București, Grivița, Viitor, Pompieri, dar și din cartierul Ceremac și străzile Caragiale, Libertății, Bobâlna.
Oamenii sunt conștienți că guvernul PSD le-a mărit salariile și pensiile și că tot acest guvern le-a adus țara pe creștere economică în trei ani consecutiv. Acest lucru i-a făcut să se întrebe de ce un astfel de guvern a trebuit să fie înlăturat în urma trădărilor din Parlament și de ce liberalii anunță acum tăieri de salarii și pensii, dar și disponibilizarea a sute de mii de români.
Au înțeles că singura șansă pentru țară de a continua parcursul economic și social al ultimilor ani este de a vota un președinte muncitor și implicat, un președinte care cunoaște cu bune și rele economia națională, un președinte care din postura de premier al României a fost cel care a adus tuturor un trai mai bun.
DA, călărășenii vor vota pentru Viorica Dăncilă, un președinte muncitor și un președinte implicat în rezolvarea problemelor națiunii!

Notă: CE – Campanie electorală

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *