Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții la 60 de ani

Legendarul cântăreț canadian Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. La vârsta de 60 de ani, starul care are o avere de 65 de milioane de dolari a dezvăluit secretul tinereții lui. De peste 30 de ani, el nu a mai pus gura deloc pe carne și mănâncă doar ”câteva plante sănătoase recomandate de nutriționist”. Bryan Adams crede că alimentația ”carnivoră este principala responsabilă pentru îmbătrânirea prematură”.

Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. Într-un interviu acordat ”Daily Mail”, cântărețul canadian în vârstă de 60 de ani a povestit că nu a mai pus gura pe carne de când avea 28 de ani. ”Mi-ar plăcea să văd o poză cu mine la 60 de ani dacă nu aș fi ales calea vegetarianismnului. Sunt convins că aș fi fost alb în cap, plin de riduri și gârbovit”, a declarat Adams. Romanticul care a încântat atâtea generații cu piesa ”Everything I Do, I Do It For You” se pregătește să înconjoare lumea în 2020 cu turneul său. Adams trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu asistenta personală Alicia Grimaldi, care i-a dăruit-o pe Bunny în aprilie 2011 și pe Lula, în februarie 2013.

Cântărețul susține că a început cura vegetariană la 28 de ani și nu s-a oprit până azi. El vrea să nu folosească deloc avionul în turneul planificat pentru anul viitor așa că și-a aranjat concertele de așa natură încât să poată ajunge folosind autocare sau ambarcațiuni.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *