Brad Pitt, dragoste ascunsă cu prinţesa Charlotte Casiraghi |

Brad Pitt, dragoste ascunsă cu prinţesa Charlotte Casiraghi

De când s-a aflat că Brad Pitt şi Angelina Jolie divorţează, actorul a fost „cuplat” de tabloidele americane cu numeroase actriţe şi femei celebre.

Însă, revista australiană „New Idea” anunță că actorul este pentru prima dată cu adevărat îndrăgostit, după despărţirea de Jolie de „prinţesa” Charlotte Casiraghi de Monaco, nepoata regretatei Grace Kelly şi fiica prinţesei Caroline.

Potrivit revistei, mai multe surse din anturajul celor doi au confirmat că Brad şi Charlotte au început o relaţie, în urmă cu două luni, după ce le-a făcut cunoştinţă un prieten comun. Mai mult, ei şi-au făcut deja apariţia în public împreună, la un eveniment organizat la Muzeul de artă din Los Angeles.

Charlotte este a noua moştenitoare a tronului, în oridinea succesiunii la tron, şi este o femeie de afaceri de succes.

„Toţi au rămas uimiţi cînd i-au văzut împreună. Au tot circulat zvonuri în ultimele săptămîni că Brad s-a mutat cu o nouă iubită, dar nimeni nu se aştepta să-l vadă de mînă cu o membră a familiei regale”, a declarat pentru „New Idea” un martor, care a fost prezent la evenimentul din Los Angeles.

Charlotte Marie Pomeline Casiraghi s-a născut pe 3 august 1986 şi este al doilea copil al prinţesei Carolinei de Hanovra cu italianul Stefano Casiraghi. Bunicii ei sunt prinţul de Monaco Rainier al III-lea şi regretata actriţă americană Grace Kelly. Ea a fost numită după stărbunica ei, prinţesa Charlotte, ducesă de Valentinois.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *