Beyonce va naşte de faţă cu fiica ei

Beyonce va naşte de faţă cu fiica ei

Toată lumea aşteaptă ca Beyonce să nască din clipă în clipă, aşa că atît ea, cît şi soţul ei Jay Z au pregătit totul în detaliu şi au luat o decizie neaşteptată.

Fiica lor, Blue Ivy, va lua parte la naşterea gemenilor. Încă puţin şi Beyonce şi Jay Z vor deveni părinţi de gemeni. Şi pentru că acest eveniment este unul important în familia lor, Blue Ivy va fi şi ea protagonistă la naşterea frăţiorilor săi. Cei doi nu au vrut ca fiica lor, în vîrstă de 5 ani, să se simtă exclusă în vreun fel, aşa că va fi prezentă în sală atunci cînd Beyonce va naşte.

„Sînt îngrijoraţi că fiica lor ar putea să simtă că a fost lăsată pe dinafară, atunci cînd gemenii sosesc, aşa că încearcă să se asigure că tot ce fac o include şi pe ea“, a declarat o sursă apropiată a cuplului pentru Daily Star. În plus, Blue Ivy va fi o adevărată divă şi în sala de naşteri. Micuţa va purta un costum de asistentă semnat de Givenchy în valoare de 1.015 dolari.

Beyonce a anunţat în luna februarie că este însărcinată cu gemeni, prin intermediul unei fotografii postate pe pagina sa de Instagram. În urmă cu aproape două săptămîni aceasta a organizat şi un „baby shower”.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *