Antonia şi Alex Velea au colaborat la ultimul single lansat de artistă, „Iubirea mea”

Antonia şi Alex Velea au colaborat la ultimul single lansat de artistă, „Iubirea mea”

Antonia şi Alex Velea au colaborat la ultimul single lansat de artistă, „Iubirea mea”. Alex Velea interpretează cea de a doua strofă a piesei şi apare alături de Antonia în videoclip.

Piesa a fost compusă de Andi Bănică, Alex Cotoi, Marcel Botezan şi Sebastian Barac (Marco&Seba) şi produsă de Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams. Versurile piesei au fost scrise de Theea Eliza Miculescu.

Filmările au avut loc în România, la mare, regizorul clipului fiind DoP Khaled Mokhtar, alături de care Antonia a mai filmat „Marabou” sau „Greşesc”.

Este pentru prima dată când Alexandru apare într-unul dintre videoclipurile mele. M-am simţit foarte bine la filmări, a fost o atmosferă relaxantă şi intimă”, a spus Antonia.

De look-ul Antoniei şi al lui Alex Velea s-au ocupat Sorin Stratulat şi Cristina Crăciun.

Anul acesta, Antonia a lansat piesa „Dor de tine”, care a cucerit cluburile, radiourile şi televiziunile muzicale şi are aproape 8 milioane de vizualizări. De asemenea, a fost implicată şi în show-ul de televiziune „Uite cine dansează”, prima experienţă într-o emisiune de dans a acesteia.

De curând, artista a lansat propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri şi bluze cu pozele Antoniei sau logo-ul de artist.

În perioada următoare, Antonia urmează să lanseze alte piese în limba română, dar şi în engleză.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România, care reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *