Altex deschide un nou magazin în oraș, o investiție de 1 milion de euro și 40.000 de produse pregătite pentru clienți (P)

Joi, 26 noiembrie, ALTEX deschide un nou magazin în Călărași, pe Strada Eroii Revoluției 22 Decembrie 1989 nr 49, în Complexul Retail Park Catex – Aripa Noua.

Noul centru de servicii funcționează într-un spațiu de peste 1300 mp și oferă acces clienților la o gamă extinsă de 40.000 de produse, dar și la servicii de consultanță personalizată și la soluții de finanțare flexibile.

Retailer-ul marchează inaugurarea printr-o serie de oferte speciale valabile în limita stocului disponibil, iar primii 300 de oameni care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție.

Noul magazin Altex, situat pe Strada Eroii Revoluției 22 Decembrie 1989 nr 49, va funcționa de luni până duminică, între orele 9.00- 21.00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între orele 8.00 și 21.00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii Covid-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii) atat a angajatilor cat si a clientilor;
  • Magazinul este dezinfectat de mai multe ori pe zi;
  • Există o stație cu dezinfectat de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minim 2 metri între persoane.
,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *