Alina Eremia își dorește o nuntă pe malul mării

Alina Eremia spune că acum, la 35 de ani, trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale, atât profesional, cât şi personal, iar faptul că face mereu ceea ce simte, cu toată inima, o ajută să-şi păstreze echilibrul şi să se bucure de tot ceea ce i se întâmplă.

Cântăreaţa a povestit că se simte în cea mai bună formă fizică de până acum şi a dezvăluit care este planul său pentru un stil de viaţă sănătos. Şi nu în ultimul rând, se pare că Alina Eremia şi-a găsit sufletul-pereche în Edi Barbu, pentru că povestea lor de dragoste se dezvoltă în cel mai armonios mod, pe zi ce trece.

Cei doi se apreciază şi se susţin reciproc, mai ales când vine vorba despre carieră, având în vedere că amândoi sunt workaholici, după cum spune Alina în Unica. Seara este momentul lor preferat şi, de multe ori, o petrec acasă, pentru că lui Edi îi place să îi facă surprize culinare iubitei sale. Şi nu numai, pentru că nici cu ocazia zilelor de naştere ale Alinei, Edi nu s-a lăsat mai prejos, ci i-a făcut o surpriză de neuitat.

Alina a vorbit despre planurile de căsătorie ale cuplului. „Îmi doresc o nuntă pe malul mării”.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *