A fost aprobată documentația tehnică de modernizare a străzii Prelungirea București, tronson între B-dul Cuza Vodă și B-dul Nicolae Titulescu

Convocați marți, 12 martie, în ședință extraordinară convocată de îndată, consilierii locali au adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice DALI şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia “Amenajare parcări și trotuare Strada Prelungirea București, Tronson între B-dul Cuza Vodă și B-dul Nicolae Titulescu”.

 Obiectivul de investiții, în valoare totală de 1.738.602,35 lei (TVA inclus), va asigura îmbunătățirea infrastructurii municipiului Călărași, contribuind la creșterea traficului local cu efecte benefice asupra locuitorilor din zonă, asigurând în același timp condiții optime de confort și siguranța pentru circulația rutiere.  

 Suprafața totală care se va amenaja este de 3.200 mp și se desfășoară pe un tronson al străzii Prel. București cu o lungime de 253,5 m. 

 Proiectul trebuie corelat investiția de pe strada București, aflată în derulare, realizându-se astfel un tot unitar din punct de vedere funcțional și urbanistic.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *