Zvon sau realitate? Johnny Depp este grav bolnav de ficat

Zvon sau realitate? Johnny Depp este grav bolnav de ficat

Au ap─ârut noi zvonuri c─â Johnny Depp (55 de ani) este grav bolnav de ficat. Ba mai mult, circul─â zvonuri c─â starul este sus┼úinut ├«n secret de Angelina Jolie, pentru a ├«nvinge maladia. Starul a ap─ârut cu totul schimbat ├«n timpul turneului european pe care l-a sus┼úinut vara trecut─â ├«mpreun─â cu trupa Hollywood Vampires. La acea vreme a fost tot timpul sus┼úinut de fosta sa iubit─â, Vanessa Paradis (46 de ani) ┼či de cei doi copii ai lor, Lily-Rose, de 19 ani, ┼či Jack, care ├«mpline┼čte 17 ani la 9 aprilie.

Revista american─â ÔÇ×GlobeÔÇť spune ├«ns─â c─â Depp a fost sus┼úinut ├«n secret ┼či de fosta lui partener─â din filmul ÔÇ×TuristulÔÇť, Angelina Jolie (43 de ani). Nu e prima oar─â c├ónd se zvone┼čte c─â actorul are probleme de s─ân─âtate.

├Än noiembrie, s-a zvonit c─â Johnny Depp ┼či-ar fi afectat grav creierul la temperatur─â prea ├«nalt─â ├«n saun─â. ├Äns─â actorul a dezmin┼úit categoric acest lucru. Totu┼či, prieteni ai acestuia se tem c─â ascunde o boal─â cauzat─â de excesul de alcool ┼či de droguri. ├Äns─â diagnosticul nu a fost pus de medici. Johnny Depp a sl─âbit ├«ntr-adev─âr brusc dup─â divor┼úul cu scandal de lesbiana Amber Heard (32 de ani, dup─â numai 15 luni de c─âsnicie).

,

Navigare în articol

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *