Zvon sau realitate? Johnny Depp este grav bolnav de ficat

Zvon sau realitate? Johnny Depp este grav bolnav de ficat

Au apărut noi zvonuri că Johnny Depp (55 de ani) este grav bolnav de ficat. Ba mai mult, circulă zvonuri că starul este susţinut în secret de Angelina Jolie, pentru a învinge maladia. Starul a apărut cu totul schimbat în timpul turneului european pe care l-a susţinut vara trecută împreună cu trupa Hollywood Vampires. La acea vreme a fost tot timpul susţinut de fosta sa iubită, Vanessa Paradis (46 de ani) şi de cei doi copii ai lor, Lily-Rose, de 19 ani, şi Jack, care împlineşte 17 ani la 9 aprilie.

Revista americană „Globe“ spune însă că Depp a fost susţinut în secret şi de fosta lui parteneră din filmul „Turistul“, Angelina Jolie (43 de ani). Nu e prima oară când se zvoneşte că actorul are probleme de sănătate.

În noiembrie, s-a zvonit că Johnny Depp şi-ar fi afectat grav creierul la temperatură prea înaltă în saună. Însă actorul a dezminţit categoric acest lucru. Totuşi, prieteni ai acestuia se tem că ascunde o boală cauzată de excesul de alcool şi de droguri. Însă diagnosticul nu a fost pus de medici. Johnny Depp a slăbit într-adevăr brusc după divorţul cu scandal de lesbiana Amber Heard (32 de ani, după numai 15 luni de căsnicie).

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *