Vasilis Karras a murit la vârsta de 70 de ani

Popularul cântăreț grec, Vasilis Karras, cunoscut pentru vocea sa răgușită, a murit la 70 de ani, duminică, după o lungă luptă cu cancerul, din cauza unui infarct.

El a fost tratat în Centrul Medical Interbalcanic European și a fost recent infectat cu Covid-19, a spus un portal de știri local. 

Karras (nume de familie Kesoglidis) s-a născut la 12 noiembrie 1953 în Kokkinohori, lângă Kavala, nordul Greciei și s-a mutat cu familia la Salonic când avea 10 ani. În 1969, în timp ce lucra la un atelier auto, a avut o apariție scurtă, dar de mare succes. la clubul „Prosfygas” din Salonic.

În 1980 a înregistrat primul său album, Alismonites Ores, care l-a pus pe Karras pe drumul spre faimă și succes. Cel mai bine vândut album al său a fost M’echis kani aliti (1997), în timp ce numeroase discuri au fost de aur și platină.

De-a lungul carierei sale de decenii, a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din muzica grecească și a cântat în cluburile de noapte din Atena și Salonic. De asemenea, a călătorit în jurul lumii în orașe cu mari diaspore grecești. În anul 2018, acesta a cântat și la București, la Sala Palatului, pe 14 octombrie.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *