Un milion de dolari pentru Madonna, la Eurovision


Un milion de dolari pentru Madonna, la Eurovision

Organizatorii Eurovision 2019 au dorit neapărat ca Madonna să urce pe scena din Tel Aviv, astfel că i-au făcut toate poftele artistei. Din câte se pare, ea a cerut un milion de dolari pentru a cânta în luna mai în Israel, iar cei de la EBU, organizatorii Eurovision, s-au gândit cum să facă rost de bani.

Potrivit informaţiilor apărute în presa din străinătate, suma impresionantă va fi plătită de miliardarul şi filantropul canadian Sylvan Adams, care locuieşte în Israel din anul 2015. Madonna va cânta două piese pe scena Eurovision 2019 şi va fi însoţită în Israel de peste 150 de persoane. Acesta va reprezenta al patrulea recital al Madonnei în Israel.

Prima dată, ea a cântat aici în 1993 şi a revenit în 2009 şi 2012. Sub sloganul „Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala, pe 18 mai.

La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România, vor participa 40 de ţări, după ce Ucraina a renunţat. România va intra în concurs în a doua semifinală, fiind reprezentată de Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *