Trupa Coldplay anunță un al doilea concert în România, pe fondul cererii ridicate din primele minute pentru bilete

Trupa Coldplay va susține un al doilea concert în România, la 13 iunie 2024, tot pe Arena Națională. Primul concert va avea loc la 12 iunie, tot pe Arena Națională. „Datorită cererii incredibile, a doua dată a turneului mondial Music Of The Spheres a fost adăugată pe 13 IUNIE la Arena Națională în București”, au anunțat organizatorii evenimentului, EMagic. Trupa Coldplay este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe).

Bilete pentru concertul din România al trupei Coldplay, programat pentru anul viitor, au început deja să fie scoase la vânzare, la doar câteva minute după începerea vânzării oficiale. Aceasta în condițiile în care a fost semnalat că unii fani n-ar fi putut accesa platforma de prevânzare a biletelor.

Trupa Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Trupa va concerta pe Arena Națională, conform anunțului de pe site-ul oficial. „Music of the spheres world tour” începe la Atena, pe 8 iunie și se încheie în 30 august, la Dublin.

„Music of the spheres world tour” începe la Atena, pe 8 iunie și se încheie în 30 august, la Dublin.

Vânzările de bilete pentru România încep în 25 iulie. Trupa Coldplay este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe).

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *