Trupa Andre se reunește după 17 ani

Trupa Andre se va reuni după 17 ani, au anunţat atât Andreea Antonescu cât şi Andreea Bălan pe conturile lor de Instagram. În această formulă, cântăreţele au făcut furori în adolescenţă, dar s-au consacrat apoi unei cariere solo. Acum însă, Andreele s-au întors de unde au plecat.

După 17 ani de la destrămarea trupei André, cele două cântăreţe au anunţat că vor lansa o nouă piesă. Andreea Bălan a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că, după aproape două decenii, trupa André se reuneşte. În plus, cântăreaţa a prezentat şi teaser-ul unei noi piese pe care cele două fetiţe cu şenile şi codiţe de altădată o vor cânta împreună. „Reset la inimă“ va fi lansată oficial pe 9 iulie. Recent, cele două artiste au filmat şi clipul următoarei lor piese care va fi lansat în cadrul unui eveniment privat organizat de către Cat Music, casa de discuri care a lansat proiectul în urmă cu 20 de ani. 
„Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră!”, a mai spus Andreea Bălan, adăugând că le-au pregătit fanilor o surpriză, un nou single care va fi lansat în curând. Şi Andreea Antonescu a scris un mesaj asemănător pe Instagram, iar vestea a fost primită cu mare bucurie de fani.

„I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunţăm la ele.” a scris Andreea Antonescu. Ea a adaugat: „André reprezintă copilăria şi adolescenţa mea. Am trăit foarte intens acea perioadă şi m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim şi de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. Nicio altă trupă nu a egalat succesul nostru şi sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!“, a mai spus ea.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *