Toni Braxton s-a logodit cu Birdman |

Toni Braxton s-a logodit cu Birdman

Toni Braxton, celebra cîntăreaţă americană de R&B, s-a logodit cu iubitul ei. Anunţul a fost făcut în promo-ul pentru noul sezon al reality show-ului „Braxton Family Values“, scrie CNN.

Într-un promo, pentru cel de-al şaselea sezon al reality show-ului în care apare, celebra cîntăreaţă spune: „Am de făcut un anunţ. Sînt logodită!“. După acest moment apare arătînd un inel cu un diamant galben, uriaş.

Şi, deşi Braxton nu spune cine este logodnicul ei, mai mult ca sigur este vorba de rapperul şi mogulul hip-hop, Birdman, cu care are o relaţie de doi ani. Braxton, în vîrstă de 50 de ani, şi fondatorul casei de producţie Cash Money Records, în vîrstă de 49 de ani, au apărut împreună prima dată în 2016, la premiile BET. Dar cuplul a încercat să îşi ţină relaţia cît mai mult departe de ochii presei.

Toni Braxton a mai fost căsătorită timp de 12 ani cu cîntăreţul Keri Lewis, cu care are doi băieţi, care acum sînt adolescenţi. Cei doi au divorţat în 2013. Artista va lansa în luna martie şi un nou album, „Sex & Cigarettes“.

 

 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *