Tom Jones la 80 de ani. Nu intenţionează să se retragă din activitatea muzicală

Cântăreţul Tom Jones, care a împlinit duminică vârsta de 80 de ani, a declarat într-un interviu radiofonic că refuză ideea de a se retrage din activitatea muzicală şi este convins că va lansa în curând o nouă piesă de mare succes, informează contactmusic.com.

“Oamenii mă cunosc pentru că am lansat piese precum ‘Sex Bomb’, ‘Delilah’ şi altele. Nu că n-aş face-o din nou, as putea lansa o nouă piesă de mare succes precum ‘Sex Bomb’, nu se ştie niciodată, nu exclud această posibilitate”, a declarat Tom Jones pentru BBC Radio 2, care a difuzat documentarul “Sir Tom’s Medical Journey”.

“Vreau să continui să cânt pentru încă mulţi ani de acum înainte. Ştiu că timpul care-mi rămâne la dispoziţie e tot mai scurt, din cauza vârstei mele, dar nu pot să ştiu cât este de scurt. Dumnezeu a fost foarte bun cu mine”, a adăugat artistul galez.

“Acum am mai multă grijă de vocea mea decât aveam atunci când eram mai tânăr. Trebuie să beau multă apă şi să nu fumez prea multe trabucuri”, a mai spus el.

Admiratoarele cântăreţului galez au devenit cunoscute şi pentru faptul că îşi aruncă lenjeria intimă spre cântăreţ atunci când acesta se află pe scenă, iar Tom Jones a dezvăluit că acest fenomen a apărut în urma unui incident absolut întâmplător.

“Nu ridicam niciodată ce aruncau ele pe scenă. Totul a început la New York, într-un club. Nu mă deranja că eram considerat ‘o bombă sexuală’. Apoi cămaşa mea a devenit parte a acestui obicei. Purtam un costum în debutul spectacolului, pe care am început să îl scot pentru că era prea cald, apoi, văzând reacţia spectatoarelor, mi-am spus: ‘Ia te uite, asta chiar funcţionează’. La început nu am făcut-o intenţionat. A fost un gest pur şi simplu, pentru că îmi era prea cald pe scenă”, a dezvăluit artistul.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *