Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Teatru la Călărași: ”DONA JUANA”, marți 30 octombrie

 • Sub sloganul ”Sărbătorește românește”, în luna octombrie, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași alături de Teatrul Dramaturgilor Români a desfășurat proiectul ”LUNA DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI”, cu susținerea Consiliului Județean Călărași.

           Evenimentul teatral a debutat marți, 9 octombrie 2018, cu piesa  ”Autorul e în sală” de Ion Băieșu, în regia lui Dan Tudor continuând miercuri, 17 octombrie, cu spectacolul ”Călătoarea și Shakespeare” de Lucia Verona, în regia Ruxandrei Bălașu și marți, 23 octombrie cu piesa de teatru ”Infractorii” de Ana Maria Bamberger, în regia lui Dan Tudor.

   

  Teatru la Călărași: ”DONA JUANA”, marți 30 octombrie

  Teatru la Călărași: ”DONA JUANA”, marți 30 octombrie

          ”LUNA DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI” se încheie marți, 30 octombrie 2018 cu piesa de teatru ”DONA JUANA”, de Anca Visdei, în regia lui Radu Gheorghe, spectacolul se va desfășura pe scena ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași, începând cu ora 18.00.

          DISTRIBUȚIA : Cătălina Mustață, Angela Ioan, Radu Gheorghe, Dan Profir, Daniel Vișan, Alexandru Nagy și Răzvan Popa.

   

           Piesa Dona Juana este încă o încercare de a responsabiliza ambele sexe, masculin și feminin, în demersul lor comun, liber consimțit, de a se dărui unul altuia din toată inima și din toate punctele de vedere.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *