Piesă de teatru reprogramată! Teatru la Călărași: ”Bărbații la 40, Femeile la 43”

UPDATE!!! Piesa de teatru „Bărbații la 40, femeile la 43” va fi reprogramată. Cu părere de rău, din motive medicale, suntem nevoiți să vă anunțăm că evenimentul programat pentru data de 01 octombrie, piesa de teatru „Bărbații la 40, femeile la 43”, va fi reprogramată. Îi urăm maestrului Octavian Strunilă însănătoșire grabnică!Vom reveni cu informații la momentul oportun. 🙏Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă așteptăm cu drag la teatru.❤ Vă mulțumim pentru fidelitate și înțelegere!

______________________________________________________

Invitație la teatru: Duminică, 1 octombrie, ora 19:00 la sala Barbu Știrbei:
”Bărbații la 40, Femeile la 43”, Este un spectacol cu umor despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. 

Să te înșele soția cu “cel mai prost din clasă”, să te prinda criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani.
Distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilã.
Regia : Octavian Strunilã.

Vârsta minimă de acces la spectacol este de 12 ani!

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și în format electronic pe www.iabilet.ro

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *