Știrile Stil FM pe scurt – 26.03.2020 / Ora 11:00

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a anunțat că și-a dat demisia. Conform informațiilor apărute pe surse, premierul Ludovic Orban i-ar fi cerut lui Costache să își depună mandatul. Motivul ar fi proasta gestionare a crizei din ultima vreme.

*

Încă un spital din România a fost afectat de pandemia de coronavirus. Secția de Ocologie a Spitalului Județean de Urgență Deva a intrat în carantină, după ce mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv cu virusul COVID-19. Daniela Roșca, managerul spitalului, a precizat că medicii care au fost depistați pozitiv cu virusul COVID-19 nu şi-au desfăşurat activitatea în spitalul din Deva pe parcursul acestei săptămâni.

*

Autoritățile au anunțat încă trei decese provocate de virusul COVID-19 în România. Până acum, 17 persoane infectate au murit la noi în țară. În prezent, în România sunt 906 cazuri confirmate de coronavirus, 17 decese și 86 de persoane vindecate. Nouă dintre persoanele decedate sunt din Județul Suceava.

*

Programul Rabla Plus a început miercuri și oferă în continuare un bonus de 45.000 de lei la achiziționarea unei mașini electrice și de 20.000 de lei pentru o mașină plug-in hybrid. În premieră, clienții pot cumpăra și motociclete electrice.

*

Peste 5.600 de persoane au fost amendate pentru că au ieșit din casă fără să aibă documente justificative pentru deplasare sau fără să aibă un motiv întemeiat. Este bilanțul Poliției Române, după prima zi de carantină totală. Valoarea totală a amenzilor aplicate depășește 7,4 milioane de lei. Peste 12.000 de polițiști au făcut ieri filtre în toate orașele din România, pentru a-i verifica pe cei care ies din casă.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *