Stadionul “Ion Comșa” a primit omologarea Ligii Profesioniste de Fotbal. Cumpără bilete la partida Viitorul Constanta-AFC Dunărea

Stadionul “Ion Comșa” a primit omologarea Ligii Profesioniste de Fotbal

În urma revenirii comisiei de control a Ligii Profesioniste de Fotbal, Arena “Ion Comșa” a fost acreditată.

“Reprezentanții comisiei LPF au fost încântați de schimbările care au avut loc la stadion, de ritmul susținut al lucrărilor, drept pentru care am primit omologarea așteptată de toată lumea. O misiune deloc ușoară a autorităților, a conducerii clubului și a voluntarilor care au sprijinit activitățile de reabilitare.
Toți suporterii sunt așteptați la stadionul municipal la primul meci acasă, meci unde vom intâlni campioana României, CFR Cluj”, a precizat astăzi președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Bilete de intrare la Viitorul Constanta-AFC Dunarea
60 lei = Tribuna I, 40 lei = Tribuna a II-a, 20 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.
Nr maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.
Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând cu ziua de VINERI (20 iulie 2018), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL – AFC DUNĂREA.
Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

, , , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *