Spitalul Județean Călărași are manager interimar

Consiliul Județean Călărași a numit-o în funcția de manager interimar al Spitalului Județean Călărași pe doamna Daniela Mihai. 
Mandatul în fruntea instituției începe astăzi, 13 mai 2019 și se încheie după 6 luni.

„Numirea doamnei Daniela Mihai, o profesionistă în managementul administrației publice, în funcția de manager interimar reprezintă o garanție suplimentară că vom continua proiectele începute la Spitalul Județean, iar oamenii din Călărași vor beneficia, ca și până acum, de cea mai bună îngrijire medicală. Avem deja aprobat proiectul pentru construirea noii aripi a Spitalului Județean, urmând ca în scurt timp să definitivăm și alte două obiective importante pe care Consiliul Județean și le-a asumat: dotarea cu aparatură nouă, de ultimă generație, a întregului spital și anveloparea clădirii. Trebuie să funcționăm în echipă și cu încredere unii în ceilalți”, a declarat președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Totodată, președintele Consiliului Județean Călărași a ținut să-i mulțumească fostului manager al Spitalului Județean, Valentin Emanoil, pentru munca depusă în cadrul instituției. „Spitalul s-a transformat într-un reper pentru oamenii din județ. A fost inaugurat un bloc operator nou, au fost atrași medici tineri și competenți, iar maternitatea a fost clasificată superior și are adresabilitate din ce în ce mai mare”, a mai spus Vasile Iliuță.

Fondurile alocate Spitalului Județean de către Consiliul Județean Călărași se ridică anul acesta la 3 milioane de lei (suplimente financiare, investiții și utilități).

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *