Sore va fi o mireasă în bocanci

Când nimeni nu mai credea că va face marele pas, Sore Mihalache mărturiseşte că s-a pregătit deja pentru nuntă şi că a stabilit ce va purta atunci când va spune “Da!”   

Invitată la “Trips & Tricks / La drum cu vedetele”, emisiune difuzată în fiecare duminică, Sore a vorbit despre viaţa de familie, despre iubit şi despre copil.

“Când merg cu fetiţa în vacanţă, primul bagaj pe care îl organizez este al ei. Îmi fac ţinutele pe zile, câte două pe zi. Asta am învăţat de la mama. Din bagajul de vacanţă nu îmi lipsesc papucii. În timpul zilei sunt mai casual, dar seara îmi place să port sandale. O gleznă frumoasă, cu o sanda frumoasă, spune mai mult decât un decolteu”, explică Sore.

Întrebată când va spune “Da!” la Starea Civilă, Sore a explicat că nu ştie exact, însă ştie ce va purta, dacă acest lucru se va întâmpla. “Eu nu ştiu dacă o să mă mărit sau când o să mă mărit. (…) Este o rochie pe care n-o simţi pe corp şi asta este un atu pentru mireasă. Dacă voi avea vreodată nuntă pe plajă, cu siguranţă voi avea nişte bocanci albi, pe care îi am deja şi au şi sclipici!”, mărturiseşte îndrăgita artistă.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *