Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Solistul trupei Carla’s Dreams demascat

  • Solistul trupei Carla’s Dreams a fost dat de gol de jurnaliştii din Rusia, care l-au surprins fără mască, l-au fotografiat şi au publicat pozele pe internet. Alături de Andrei Ţăruş se mai aflau în acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului şi Cătălin Petre Andrei, bateristul formatiei.

    Andrei Ţăruş a fost membru al formaţiei moldoveneşti In Quadro, care s-a bucurat de succes în urmă cu 10 ani. Deşi au intrat repede în inimile fanilor din Republica Moldova, trupa s-a destrămat, iar Andrei a creat, în 2012, trupa Carla’s Dreams. Membrii trupei au decis să nu îşi dezvăluie adevărata identitate şi au ales să urce pe scenă cu măşti pictate, ochelari şi hanorace, astfel că mulţi fani nu ştiu nici acum cum arată favoriţii lor.

    În momentul în care presa a aflat că solistul de la Carla’s Dreams este Andrei Ţăruş, acesta a negat speculaţiile şi a spus că a fost confundat cu un alt Andrei din trupa In Quadro care a colaborat cu Carla’s Dreams. Când a fost cooptat în juriul emisiunii X Factor, producătorii show-ului au fost nevoiăi să găsească o soluţie pentru a-şi da seama dacă cel care participă la filmări este chiar Andrei Ţăruş, astfel ca s-au gândit să îl identifice după amprenta digitală înainte de a intra în platou.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *