Social-democrații călărășeni au primit vizita premierului Viorica Dăncilă, președintele PSD

Sâmbătă, 13 iulie, președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a deplasat în județul Călărași pentru a se întâlni cu membrii Comitetului Executiv al PSD Călărași.
Premierul României a fost însoțit pe durata vizitei de către Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, și de către Secretarul General al PSD, Mihai Fifor.
Pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv al PSD Călărași s-au aflat subiecte importante pentru social-democrația călărășeană. Astfel, a fost prezentată o analiză obiectivă a rezultatelor de la alegerile europarlamentare, acolo unde PSD Călărași a obținut un rezultat bun, peste media națională a partidului, Viorica Dăncilă menționând acest lucru și felicitând liderii organizației județene.
Totodată, președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a prezentat un calendar al activităților politice din perioada imediat următoare care să se integreze în strategia de campanie pentru alegerile prezidențiale și a desemnat echipele responsabile pentru alegerile din toamnă, inclusiv cele care urmează să se ocupe de comunicare și de comunicarea online. 
”Ne onorează faptul că președintele PSD a participat la întrunirea Comitetului Executiv al organizației noastre, mai ales că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după Congresul PSD și după alegerea noului președinte. Este încă o dovadă a faptului că organizația noastră județeană este una apreciată la nivel național, ceea ce ne bucură, dar ne și responsabilizează în același timp.
PSD Călărași a obținut un rezultat bun la alegerile europarlamentare. Deși avem doar 17 primari PSD, am câștigat alegerile în 22 de localități, ceea ce vorbește de la sine despre potențialul organizației noastre județene în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și a celor parlamentare și locale de anul viitor. Cu siguranță, mai sunt multe de făcut, dar suntem hotărâți să creștem în preferințele electoratului călărășean și să reușim să redevenim cea mai puternică organizație politică din județ, așa cum am fost odată. Avem toate atu-urile să obținem acest lucru și suntem convinși că strategia electorală pe care o vom pune în practică va fi una care ne va aduce rezultatele pe care cu toții ni le dorim”, a declarat președintele Iulian Iacomi la încheierea lucrărilor Comitetului Executiv al PSD Călărași.
Vizita premierului în județul Călărași face parte dintr-o serie de astfel de deplasări pe care noul președinte al PSD le va face în județe pentru a discuta cu membrii organizațiilor județene în perspectiva alegerilor prezidențiale din toamna acestui an.
Pe data de 3 august, în cadrul Congresului PSD, va avea loc desemnarea candidatului partidului pentru alegerile prezidențiale.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *