Smiley se mută temporar în SUA

Smiley va deveni „străin” și își va mută parte din echipa și proiecte la Los Angeles pentru următoarele două luni și jumătate. Artistul va fi în America împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production până la începutul lunii aprilie pentru a compune și produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial, scrie click.ro.

„Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a două jumătate o voi cânta. Muzică este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră că profesioniști și că oameni. Așa că, mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreagă lume”, spune acesta.

Alături de Smiley în tabăra de muzică din America vor merge și Vladimir Chopstiks, Feenom, Dorian, Șerban Cazan și Lucian Naghy, colegii lui compozitori și producători de la HaHaHa Production care au confirmat deja în sesiunile din trecut: „Îmi doresc că producătorii și scriitorii de la HaHaHa Production să aibă șansă să reușească la nivel internațional, ei sunt deja căutați și așteptați în multe proiecte mari. Abia așteptăm să ascultați și voi ce facem, pentru că urmează un an cu lansări importante în UK, în America și nu numai”, mărturisește Smiley, care își dorește să se întoarcă din LA cu bagajul plin de foarte multe piese bune și cu întâlniri cu oameni cu care să colaboreze frumos pe viitor.

La 15 ani de la prima să vizită în America pentru a face muzică, Smiley constată cu bucurie deschiderea cu care se poate lucra în industria muzicală în ziua de astăzi dacă muncești, ești pasionat și perseverezi: „Prima oară când am mers în America, îmi amintesc că aveam CD-ul demo în buzunar. De când tot mergem acolo ne-am făcut foarte mulți prieteni cu care colaborăm și cu care ne-am creat parteneriate, avem o baza de artiști și acolo, cum avem și în România”, a adăugat cântărețul.

La studiourile HaHaHa Production din România vor rămâne până în aprilie echipa de management, artiștii cu lansările de piese noi puse la punct și toată tehnologia care îl va ține aprope pe Smiley de tot ce se întâmplă în țară. „Am oamenii de nădejde aici. Înainte de plecare, am lucrat în toate turele posibile, non-stop, zi și noapte, am avut ședințe, am făcut piese, am lăsat lucrurile în ordine aici, o să stăm o grămadă pe skype și în legătură non-stop. Oricum, tot ce se va întâmplă cu noi în America tot HaHaHa Production se numește, doar că lărgim universul Ha, îl ajutăm încet-încet să cucerească lumea”, spune cu entuziasm Smiley.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *