Sandra Izbaşa debutează în cinematografie

Dublă campioană olimpică, în 2008 şi 2012, Sandra Izbaşa (28 de ani) debutează pe marile ecrane. Fosta gimnastă s-a lansat în cinematografie şi a primit un rol în pelicula „Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncaşu. La data de 15 martie, Izbaşa va trăi emoţiile premierei, alături de colegii ei experimentaţi în lumea celei de-a 7-a arte. Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele, Augustin Viziru, Monica Bârlădeanu, Diana Dumitrescu, Codin Maticiuc, dar şi „învăţăceii” Gică Craioveanu şi Horia Brenciu sunt protagoniştii comediei ce se anunţă a fi un succes.

În primă fază, subiectul este cât se poate de serios şi îngrijorător, cu accente dramatice. Vizează o reţea de traficanţi de carne vie, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României şi are conexiuni în Serbia şi Rusia. Însă, în scenă intră autorităţile din Spania, care îşi trimit reprezentanţi în ţara noastră, pentru o misiune specială.

„Este prima dată când joc într-un film, aşa că am ales să privesc totul cu inima deschisă şi să fiu în acelaşi timp pregătită să fac faţă provocărilor, pentru că am ieşit puţin din zona mea de confort. Cum îmi cunoşteam colegii de platou din proiectele lor anterioare, filme şi seriale pe care am avut ocazia să le vizionez, bineinţeles că am avut emoţii, însă tot de la ei am învăţat cum îmi pot învinge temerile şi să îmi joc rolul aşa cum trebuie. Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine, pentru că Iura Luncaşu s-a gândit la un caracter asemănător cu firea mea, aşa că se poate spune că Ema este ca mine”, a concluzionat actriţa.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *