Rod Stewart la 75 de ani! Iată-l alături de soţie, la Brit Awards

Supravieţuitorul unui cancer la tiroidă şi al unei tumori la prostată, artistul britanic continuă să fie extrem de activ.

Rod Stewart a împlinit, pe 10 ianuarie, vârsta de 75 de ani. Dar în ciuda temerilor legate de cancerul la prostată, descoperit în fază incipientă în 2016, cântăreţul se dovedeşte a fi neobosit.

Fanii au mai avut emoţii în ceea ce-l priveşte şi în 2000, când Rod se temea că-şi va pierde vocea după ce a fost diagosticat cu cancer la tiroidă. Din fericire, tumora a putut fi înlăturată cu succes, fără să-i afecteze în vreun fel corzile vocale.

Intrat în remisie din vara trecută, Rod Stewart, tată a 8 copii, şi-a reluat vechiul stil de viaţă petrecăreţ şi, chiar de Revelion, auzeam despre el că a făcut scandal în hotelul The Breakers Palm Beach din Florida, după ce nu i s-a permis lui şi grupului său accesul la locul de joacă pentru copii. Enervat că nu i se face pe plac, britanicul a agresat un agent de pază.

Acum, cu aceeaşi atitudine veselă şi dezinvoltă, l-am văzut păşind pe covorul roşu al premiilor muzicale britanice, alături de soţia sa, Penny Lancaster – mama a doi dintre băieţii săi, Alastair (14) şi Aiden (9).

Îmbrăcat cu o redingotă inspirată din uniformele militare, cămaşă albă deschisă la guler, lăsând să se vadă lanţurile multiple, şi mocasini cu detalii aurii, Rod Stewart rămâne acelaşi veşnic rebel excentric, cu poftă de viaţă

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *