Robert de Niro se luptă pentru custodia fiicei sale Helen în vârstă de 7 ani

Actorul Robert de Niro ar fi început o procedură pentru a obţine drept de vizită pentru fiica sa Helen, în vîrstă de 7 ani, pe care a avut-o prin intermediul unei mame purtătoare în timpul căsătoriei cu Grace Hightower de care a divorţat după aproape 30 de ani, potrivit informaţiilor The New York Post. Tot potrivit cotidianului american, De Niro a depus dosarul de divorţ în decembrie 2018 într-o manieră discretă, folosind o procedură anonimă, o jurisprudenţă care permite a nu fi menţionată identitatea soţilor.

Starul nu a dorit să confirme divorţul atunci cînd au apărut zvonuri, dar a recunoscut că ei doi sînt „într-o perioadă de tranziţie“, evocînd „un proces dificil, dar constructiv“. Actorul din „Naşul“ şi-a împărţit viaţa cu Grace Hightower timp de aproape 30 de ani. A întîlnit-o la sfîrşitul anilor 1980, pe cînd ea lucra pentru un celebru restaurant londonez şi s-au căsătorit în 1997. Au împreună doi copii, pe Eliott, în vîrstă de 20 de ani, şi pe Helen (7 ani).

Robert De Niro, în vîrstă de 75 de ani, are alţi patru copii cu alte două soţii, actriţa Diahnne Abbott şi manechinul Toukie Smith.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *