Richard Clayderman îşi începe turneul aniversar în România |

Richard Clayderman îşi începe turneul aniversar în România

Unul dintre cei mai cunoscuţi pianişti şi compozitori contemporani, Richard Clayderman, sărbătoreşte alături de români 40 de ani de carieră. În ultimii ani, prolificul artist francez a fost extrem de bine primit în ţara noastră drept pentru care susţinătorii săi din România au privilegiul de a-l vedea la începutul turneului său aniversar în două concerte de excepţie.

Pe 7 martie artistul va concerta la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, toate biletele la concert fiind deja vîndute, şi pe 8 martie la Bucureşti, Sala Palatului. O parte din banii rezultaţi în urma vînzării de bilete urmează să fie întrebuinţaţi la construirea unei şcoli pentru copiii cudezabilităţi.

Richard Clayderman aduce pe scenă, în România, o numeroasă orchestră, aproape 100 de instrumentişti urmînd să fie alături de „The prince of Romance“, aşa cum este cunoscut pianistul, în vîrstă de 63 de ani.
Richard Clayderman, desemnat de Cartea Recordurilor „cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor“, vine pentru al patrulea an consecutiv în România.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *