Reunire „Dallas“ la 40 de ani de la lansarea serialului |

Reunire „Dallas“ la 40 de ani de la lansarea serialului

Actorii Patrick Duffy, Linda Gray şi Charlene Tilton, interpreţii personajelor Bobby, Sue Ellen şi Lucy Ewing din serialul „Dallas“, se vor reuni, la sfîrşitul săptămînii, pentru un eveniment care va marca 40 de ani de la lansarea producţiei de televiziune de succes, potrivit dallasobserver.com.

„The Dallas 40th Year Reunion“ va avea loc la Southfork Ranch din Parker, vineri, şi la Longhorn Ballroom, sîmbătă. Ferma a servit ca locuinţă familiei Ewing, iar sala de bal, unul dintre cele mai celebre spaţii din oraşul Dallas, a fost platoul de filmare pentru bar. Patrick Duffy, în vîrstă de 69 de ani, Linda Gray, în vîrstă de 77 de ani, Charlene Tilton, în vîrstă de 59 de ani, şi Steve Kanaly, în vîrstă de 72 de ani, membri ai distribuţiei originale, se vor întîlni cu fanii în ambele spaţii, unde vor fi organizate şi petreceri. De asemenea, dormitoarele personajelor principale din serial, Bobby, Lucy şi J.R., pot fi închiriate, ferma avînd o capacitate de cazare de patru persoane pe noapte.

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul „Dallas“, a murit în 2012, la vîrsta de 81 de ani, din cauza unui cancer la gît generat de complicaţiile apărute după cancerul hepatic cu care actorul fusese diagnosticat cu peste 20 de ani înainte.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *