Randi vrea să dea lovitura cu trupa sexy „Hotel Paradise“

Randi vrea să cucerească piaţa internaţională muzicală cu un nou proiect după ce a dat lovitura la export cu Morandi. De această dată, Randi a creat trupa feminină „Hotel Paradise”, care vrea să rupă topurile de pretutindeni.

Rina şi DJ Bianca Linta, artistele care formează „Hotel Paradise”, vin cu o interpretare jucăuşă li contemporană a grupurilor de fete li cu un sound pop electronic. Ele au şi filmat un videoclip incitant în care apar extrem de sexy, cu sânii la vedere. Piesa de debut, „Could I” oferă o notă senzuală şi nostalgică piesei, prin vocea Rinei. Piesa „Could I” este compusă de Randi care e convins că „Hotel Paradise” are potenţialul de a cuceri piaţa internaţonală a muzicii.

Rina e cunoscută datorită participării la „X Factor” şi pentru colaborările cu artişti de top de la noi, precum Randi, Shift, Alina Eremia li Nicole Cherry. Bianca Linta şi-a început cariera în 2009, când DJ-ul newyorkez UncleTone, faimos pentru petrecerile lui din New York, a descoperit-o şi a încurajat-o să stea în spatele platanelor.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *